Biofűszer Kft.

Múltban és jelenben a minőség.

Biofűszer Kft.

Múltban és jelenben a minőség.

A magyar ízek szerelmeseinek!

A Biofűszer Kft.-t 10 éve kezdtem el felépíteni. A küldetésem az, hogy női termelőként felhívjam az emberek figyelmét arra az értékre, a gyógyító, tápláló erőre, amit a magyar fűszerpaprika képvisel. Saját termesztésű, válogatott alapanyagokból készítjük termékeinket, melyeket kiemelkedő gondossággal termelünk meg törekedve a vegyszermentességre és kiemelt figyelmet fordítva a környezettudatos csomagolásra is. Ajánlom termékeimet a magyar ízek szerelmeseinek és azoknak a szakácsoknak, háziasszonyoknak, akiknek az ízek mellet a minőség is elsődleges szempont ételeik elkészítésénél.

Tovább olvasom

Családi gazdaság, egy célért dolgozunk!

Családi gazdaságunk munkájának elsődleges célja, hogy minél több magyar konyhába becsempésszük azt a csipetnyi varázst, amit termékeink képviselnek. Vállalkozásunk két nagyobb termő- és munkaterületre osztódik: a szabadföldi és növényházi termelésre. A munkafolyamatok minőségi ellátásában fiam, Bence és párom, Zsolt munkájára egész évben számíthatok. Hiszünk benne, hogy egységben az erő, így vagyunk mi igazán jó csapat.

Tovább olvasom

Biofűszer webshop

Kóstolj bele a minőségbe, rendeld meg termékeinket online, kiszállítással!

Irány a webshop

Őrlemények

Fő termékünk a fűszerpaprika, de többféle fűszerkeveréket is készítünk, melyeket kizárólag minőségi alapanyagokból állítunk elő. Termékeink tartósítószert és mesterséges színezéket nem tartalmaznak.

Termékek

Frissáru

Gépesített növényházunknak köszönhetően az év nagy részében tudunk friss paprikával szolgálni vásárlóinknak. Szabadföldi termé- nyeink elérhetőségét a szezonalitásnak megfelelően tudjuk biztosítani.

Termékek

Késztermékek

Különleges termékeinket természetes alap- anyagokból készítjük, melyek nem tartalmaznak mesterséges ízfokozót, és lehetőség szerint tartósítószert sem. Termékeink fantasztikus ételkiegészítők.

Termékek

Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az Általános Szerződési Feltételek. (ÁSZF)

Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az Általános Szerződési Feltételek. (ÁSZF)